Stapelbaar, snelle leveringen en RAL-kleuren naar keuze! Een scherp geprijsde serie brievenbussen voor bedrijf of appartement.
De consumentenprijs per stuk is € 99,00 inclusief BTW.
Met de Brick kun je vrij combineren in hoogte en breedte, van een kleine tot grote set.
Standaard wordt de Brick geleverd in zwart of antraciet met een RVS AISI304 briefklep.
Maak je set compleet met een RAL-kleur naar keuze*, statieven, een dakje en andere opties.
* Groot assortiment standaard RAL-kleuren mogelijk op basis van overleg.

  1. Elke Brick heeft gaten in de boven en onderzijde voor montage. Daarom raden wij aan om het altijd af te werken met een Brick dak.
  2. Je kunt Brick ook vrijstaand monteren op een statief. Met een 60x40mm RVS buis ben je verzekerd van een sterke constructie en ga je in de combinatie met de briefklep door in dezelfde stijl.
  3. Breder dan één kolom met brievenbussen op statief? Met de Brick onderbalken kun je tot een maximale breedte van 6 kolommen door.
  4. De brievenbus completeren met een huisnummer zorgt voor een betere vindbaarheid en een duidelijk overzicht. Door ons verzorgt in vinyl.
  5. Standaard leveren wij Brick in Zwart (RAL9011) en Antraciet (RAL7024) uit voorraad. Daarnaast leveren wij Brick in elke gewenste kleur op aanvraag met 2 tot 3 werkweken.
  6. Brick wordt geleverd met een stevig automatenslot met 2 sleutels. Liever een RUKO cilinderslot, gelijksluitend systeem en extra sleutels. Alles is mogelijk.
  7. Graag een bellentableau in de Brick set? Wij leveren naast een standaard paneel tot 3 beldrukkers ook alles op aanvraag maatwerk.
  8. Graag de optie voor een naamweergave of een JA/NEE locatie aanbrengen. Het kan met de zelfklevende naamplaten van Brick.

Is de Brick niet het model brievenbus wat u zoekt vraag dan een vrijblijvende offerte aan klik hier.